Добавьте товары в желания
0
Мой заказ

Пластиковый чехол NILLKIN Frosted Shield Pro для Xiaomi 13T / 13T Pro - Red

Артикул 338453R
В наличии
В отдельных случаях производители могут немного изменять вид товара, его характеристики и комплектацию. Просим с пониманием относиться к подобным ситуациям!
Характеристики
Категория Чехлы и накладки
Бренд NILLKIN
Форм-фактор Бампер (накладка)
Материал Пластик, Силикон (TPU)
Особенности Противоударные, С комбинированной структурой
Цвет Red
Страна производства Китай
Гарантийный срок 1 месяц

Чехол Frosted Shield Pro от компании NILLKIN – это эффективное решение для защиты корпусе Xiaomi 13T / 13T Pro как от мелких царапин и потёртостей, так и от серьёзных сколов и трещин, способных возникнуть в случае удара. Его конструкция сочитает в себе два материала разной жесткости: прочный пластиковый панцирь и эластичный силиконовый кант по периметру, что в свою очередь повышает его амортизационные характеристики и позволяет без особых последствий выдерживать небольшие падения. Производителем учтено размещение аппаратных портов, для которых предусмотрены специальные вырезы, а также клавиш, которые прикрываются дубликаторами. В надетом состоянии чехол немного выступает над уровнем лицевой панели, образуя "защитный бортик", который позволит свободно класть смартфон экраном вниз на любую ровную поверхность, без опасности его поцарапать.

Защитный чехол NILLKIN Frosted Shield Pro для Xiaomi 13T / 13T Pro: основные преимущества

  • Выполнен с учётом всех конструкционных особенностей корпуса и будет плотно на нём "сидеть";
  • Оснащён специальными вырезами для доступа к камере и разъёмам, клавиши покрывает защитными дубликаторами;
  • Комбинация из 2-х материалов разной жесткости обеспечивает повышенный класс защиты;
  • Смягчает силу удара в случае падения с высоты, минимизируя вероятность образования трещин;
  • Шероховатая фактура внешнего покрытия не сохраняет на себе отпечатки и не скользит в руках;
  • Создает бортик по периметру лицевой панели, позволяя безопасно класть устройство экраном вниз.

Чохол чудової якості, ідеально сів на новенький Xiaomi 13T. Якість аксесуарів Nillkin як завжди на високому рівні, тримають марку з року в рік, при чому під широкий спектр брендів. Приємний темно зелений колір, нейтральний і не дуже кидається в очі, я б навіть сказав має заспокійливий вигляд, не строкатий. Внутрішня частина гладенька щоб не подряпати смартфон, при чому там немає ніяких тканинних основ, просто якісне лиття. Всі кнопки натискаються чудово. Всі вирізи на своїх місцях.
Щодо сервісу Вукі. Моє це замовлення 783286 було здійснене попередньо з переходом з сайту кешбек сервісу летішопс. Розширення було увімкнене, і сповіщало на всіх етапах що кешбек на сайті Вукі активований. Скріншоти зафіксовані. Саме замовлення ніяк не змінювалось. Але через добу кешбек на жаль так і не з'явився. Продавці в магазині судячи з усього взагалі вперше чують що ви є партнерами якогось кешбеку. Мені не принципово ті умовні 10 гривень, але або проінструктуйте колектив що є таке партнерство, або видаліться з їх сервісу щоб не псувати настрій ні клієнтам ні сервісу кешбеку. Бо тепер вони мені сповістили що розгляд втраченого кешбеку до 4 місяців. Смішно друзі.
Ответить
Іване, добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Ми проведемо додатковий інструктаж окремих співробітників, котрі не змогли надати Вам актуальну інформацію.
Що стосується нарахування кешбеку, то Вам необхідно звернутись у підтримку кешбек сервісу, задля перевірки, чому не було відповідного нарахування.

Будемо вдячні за розуміння!
Ответить
wookie expert, я і звернувся, наразі леті нарахували кешбек з власних коштів, хоча всі докази що кешбек був активований - у зверненні до них я надав, вони в свою чергу передали запит на магазин, так і написано "ми відправили запит на звірку в магазин", але ж ви розумієте що мене це не повинно цікавити, оскільки я дотримався всіх правил переходу і оформлення замовлення з кешбеком, можливо у вас сайт десь "поламався", а отже рішення просте, ви самі потестуйте через мозілу, через хром, по-робіть замовлення разом з підтримкою летішопс, і зафіксуйте чому кешбек не фіксується, чисто для власної проінформованості. Удачі вам.
Ответить
Іване, ми не можемо публічно описувати всі умови нашої роботи з партнерами в даному напрямку, але хочемо зазначити, що ми як магазин жодним чином не впливаємо на нарахування кешбеку - лише на його оскарження (за об'єктивних обставин). Код цієї та інших маркетингових систем створюється безпосередньо цими системами, ними тестується і обслуговується.

На поточний момент - це єдине звернення такого плану до нас, і ми звичайно ж подамо запит на уточнення ситуації, але глобальних проблем в цьому напрямку ми наразі не бачимо. Хочемо ще раз підкреслити, що логічніше питання такого роду слід задавати в першу чергу сервісу кешбеку, яким ви користуєтесь, бо вони хоча б мають технічну інформацію, яку можуть перевірити. Ми ж - ні.

Щодо обізнаності наших операторів - на даний момент ми співпрацюємо з величезною кількістю різноманітних платформ, перелік яких динамічно змінюється, тому питання цього напрямку вирішує виключно наш профільний відділ в індивідуальному порядку. На щастя, таких питань зовсім небагато :)

Будемо вдячні за розуміння!
Ответить
wookie expert, "це єдине звернення такого плану до нас" - звичайно єдине, бо майже ніхто не замовляє через кешбек на вукі через той же летішопс, я й сам вас випадково в їх переліку магазинів знайшов). Я звернувся і до них (в першу чергу) і до вас. А у відповідь "стрілочки" вони на вас, ви на них. Добре я зрозумів.
Ответить
Іване, у вас не зовсім коректна інформація.

Звісно, це не наш основний канал продажів, але можемо точно стверджувати, що частота проблеми, описаної вами, становить менше 0,1% загальних продажів через даного партнера. Тому ми і кажемо, що масових проблем нами не зафіксовано.

Щодо механіки роботи кешбеку ми детально описали вище. Не маючи достатніх даних - необхідний аналіз провести просто неможливо.

Будемо вдячні за розуміння!
Ответить
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Пожалуйста, оставляйте комментарии под той учетной записью, под которой вы оформляли заказ. Отзывы, которые нам не удастся идентифицировать, могут быть не опубликованы.
Отправить
Выберите цвет
339 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

Новой Почтой на отделение / почтомат: 70 грн 29 грн

Новой Почтой по адресу: 79 грн

подробнее о доставке

- Оплата наличными в магазине/курьеру

- Оплата на карту ПриватБанка

- Онлайн-оплата LiqPay

подробнее об оплате